Paula Koivuniemi: Rakkaudesta

37/35/18

PE 7.7. klo 21.30.
Teltta (kesto 100min, sis. väliajan)
> Katso sijainti kartasta

Osta lippu

Paula Koivuniemi on huikean yli 50-vuotisen uransa aikana lunastanut paikkansa suomalaisen iskelmän kuningattarena. Hän on koko kansan karismaattinen suosikki, jonka albumeita on myyty satojatuhansia.
Jyväskylän Kesässä koetaan aivan erityinen konsertti, jossa Koivuniemi tulkitsee omia ja suomalaisten miesartistien tekemiä lauluja rakkaudesta. Koivuniemi antaa äänensä mm. Sielun Veljien, Juice Leskisen ja Uniklubin hiteille.

Säestämään saapuu Jyväskylän kaupunginteatterin kapellimestari Lasse Hirven bändi jousikvartetilla vahvistettuna:

Lasse Hirvi (kosketinsoittimet), Johannes Lintunen (kitara), Veli-Matti Silanterä (basso), Hannu Leppänen (rummut ja lyömäsoittimet) sekä sellokvartetti Saara Hakala, Hanna Timonen, Emilia Mäntylä ja Matleena Vuori

 


Saletti-lippuja opiskelijoille ja työttömille on myynnissä Teltan tilaisuuksiin 40kpl/tapahtuma. Etu on voimassa 30.6. saakka, jonka jälkeen opiskelijan/työttömän lipunhinta tähän esitykseen on 29 €.

K-Plussa- ja S-etukortti-alennukset ovat voimassa vain ennakkomyynnissä Lippupisteen myyntipisteissä, R-kioskeilla ja Jyväskylän kaupunginteatterilla, eivät verkkokaupassa.