Familie Flöz (Saksa): Teatro Delusio

36/34/28 €

KE 5.7. klo 19.30.
Jyväskylän kaupunginteatteri (kesto 75 min, ei väliaikaa)
> Katso sijainti kartasta

Familie Flöz on perustettu runsaat 20 vuotta sitten. Familie Flözin teokset ovat sanattomia, kehon kielellä esitettyjä ja naamiot antavat niille hengen, luonteen ja sisällön. Yksi naamioteatterin mielenkiintoisimmista piirteistä on sen luottamus katsojan mielikuvitukseen. Naamioteattereiden huippuihin lukeutuva ryhmä on esiintynyt 34:ssä eri maassa.

Teatro Delusio on teatteriesitys teatterista. Fantastinen esiintyjäryhmä loistaa henkeäsalpaavissa kohtauksissa, huikeissa juonikäänteissä ja maailmankuulujen ooppera-aarioiden pakahduttavassa pauhussa. Samanaikaisesti lavan takana teatteriteknikot luovat omaa teatteriunelmaansa. Vain kolme näyttelijää ja 29 eri hahmoa – tämä on mahdollista ällistyttävän nopeilla vaihdoilla ja taitavasti toteutetuilla naamioilla.

Tapahtumarikas, hyväntuulinen ja ihastuttavan viihdyttävä Teatro Delusio poimi peräti seitsemän viiden tähden arvostelua Edinburghin Fringe Festivaalissa viime elokuussa yli kolmen viikon esitysperiodissa!

“Immensely skillful character comedy.”  The Guardian

“It is a source of never-ending wonder that masks can convey such a myriad of human emotions. Masterful.” The Scotsman

“The show is over, the theatre was full, Teatro Delusio has enthralled everyone… Familie Flöz tells stories with a humor, a charm and a furor that seems to be addictive.” Syddeutsche  Zeiting

“This is a theatrical triumph without compare.” The Sunday Times

 

Katso tästä Teatro Delusion uusi traileri!

Familie Flözin kotisivut: http://www.floez.net