Päätöskonsertti: Tommi Hakala (baritoni), Kristian Attila (piano)

32/30/26 €

TI 11.7. klo 15.00.
Taulumäen kirkko (kesto noin 100 min, sis. väliajan)
> Katso sijainti kartasta

Plussakortilla alennusta tapahtumasta

Maamme arvostetuimpiin laulajiin kuuluva baritoni Tommi Hakala esittää Taulumäen kirkossa suomen- ja saksankielisiä lauluja mm. Schubertilta, Merikannolta ja Seppo Nummelta. ”Oli itsestään selvää, että ohjelmaan sisältyy Nummen säveltämä ja tämän veljen (Lassi Nummen), sanoittama “Vuoripaimen”, koska Nummi on yksi Kesän perustajajäsenistä. Tämä on kunnianosoitukseni hänelle.”

Wienissä asuva Hakala on voittanut mm. BBC Singer of the World ja Merikanto-kilpailut.

Hän on esiintynyt useimmilla maailman johtavilla oopperalavoilla, kuten New Yorkin Metropolitan-oopperassa. Maaliskuussa hän lauloi Ilmarisen roolin “Die Kalewainen in Pochjola” -oopperassa Turussa.

“Kirkas ja terävä baritoni, filmitähden ulkomuoto ja lavakarisma tekivät Hakalasta Cardiff-kisan suosikin.” Telegraph

Kysytyimpiin suomalaisiin liedpianisteihin kuuluva Kristian Attila toimii Sibelius-Akatemian laulumusiikin osaston lehtorina. Hän on esiintynyt lukuisten eturivin suomalaisten laulajien kanssa. Hän opiskeli Sibelius-Akatemiassa Margit Rahkosen sekä Malmön musiikkikorkeakoulussa Hans Pålssonin johdolla sekä lukuisilla mestarikursseilla, ja suoritti diplomitutkinnon Sibelius-Akatemiassa 1995. 1993-1994 hän opiskeli Suomen Kansallisoopperan Oopperastudiossa.

 

> www.allegroartist.com/index.php/en/baritones/tommi-hakala