Mikko Kuustonen

36/34/28 €

TO 6.7. klo 21.30.
Teltta (kesto n. 120min sis. väliajan, K-18)
> Katso sijainti kartasta

Osta lippu S-etukortilla alennusta tapahtumasta

Riku Karvonen [kitara]
Pauli Halme [kitara]
Juha Kuoppala [koskettimet]
Jaakko Kämäräinen [basso]
Mikko Kaakkuriniemi [rummut]
Mirkka Paajanen [laulu, viulu]

Mikko Kuustonen julkaisi keväällä levyn kymmenen vuoden tauon jälkeen. Uudessa tuotannossa kuuluu sekä miehen pitkäaikainen kokemus artistina että into uuden äärellä. Kuustonen on palkittu uransa aikana mm. kahdella platinalevyllä ja kuudella kultalevyllä. Hänen tunnetuimpiin kappaleisiin kuuluvat klassikot “Jerusalemiin”, ”Aurora”, ”Taivas varjele”, ”Kaktusviinaa” ja ”Enkelit lentää sun uniin”.

Tule kokemaan sekä tuttu että uudistunut Mikko Kuustonen yhdellä kertaa! Oman lisänsä musiikin hehkuun tuo Mikon uusi bändi, joka vie myös varhaisemman tuotannon uusiin sfääreihin.

“Kuustonen ja bändi venyivät hetkittäin suorastaan stadionluokan laajuuksiin.” HS

Jyväskylän Kesä tapasi Mikko Kuustosen. Katso tästä tuore haastattelu ja kuuntele tunnelmia tulevan festivaaliohjelmiston sisällöstä:

Kuuntele myös tarttuva ”Anna mennä Anna” -singlejulkaisu allaolevalta videolta!

www.mikkokuustonen.fi

 


Saletti-lippuja opiskelijoille ja työttömille on myynnissä Teltan tilaisuuksiin 40kpl/tapahtuma. Etu on voimassa 30.6. saakka, jonka jälkeen opiskelijan/työttömän lipunhinta tähän esitykseen on 28 €.

K-Plussa- ja S-etukortti-alennukset ovat voimassa vain ennakkomyynnissä Lippupisteen myyntipisteissä, R-kioskeilla ja Jyväskylän kaupunginteatterilla, eivät verkkokaupassa.