Company Uusi Maailma: CUM BOYS vol 3. – CUM IN

9/7 €
(Useita näytöksiä: su 9.7. klo 15 & 18 & 21, ma 10.7. klo 17 & 20)

SU 9.7. klo 15.00.
Jyväskylän Huoneteatteri (kesto n. 24 min, Ikäsuositus 18+)
> Katso sijainti kartasta

Useita näytöksiä:

SU 9.7. KLO 15 & 18 & 21

MA 10.7. KLO 17 & 20

 

Terälehtien auetessa voi turtua hurmokseen, tuntien orastavaa väreilyä ikuisuudessa: CUM BOYS – tanssiryhmä liitää nyt maailmanluokassa! Tähdenlennot heijastuvat ikkunasta, mannerlaatat hengittävät ja kielimaorit murtuvat. Tyyli on suunnaton.

Uusi maailmanmusiikki lävistää kaikki mantereet fuusioiden vapaasti etnisiä rytmejä, välillä arktisen maaäidin minimalistisessa syleilyssä käännähtäen. Poljento muodostuu muun muassa aasialaisesta kamarimusiikista, slaavilaisesta romantiikasta ja balkanilaisesta polyrytmiikasta. Lattarisäikeet on must ja musiikki kulkee myös lähimmän eksoplaneetan sävelkartan kautta.

C-Boikien kolmannen tulemisen ensimmäinen esiintymä oli ekumenopoliksessa, keikkailu on jatkunut siitä asti fanerotsooisen aionin.

Liput

Yläkaupungin Öissä ilmiöksi muodostuneen Poikien fanijonon voit ohittaa ostamalla lippusi ennakkohinnalla 7 € osoitteesta www.uusimaailma.org. Liput ovelta tuntia ennen 9 € (vain käteinen).

Ennakkolipunmyynti sulkeutuu molempien esitysten osalta 5.7. KLO 18.

Esitystilaan on esteetön pääsy. Otathan etukäteen yhteyttä esteettömän kulun ja katsomopaikan järjestelyiden johdosta: company(at)uusimaailma.org

Työryhmä

Konsepti ja ohjaus: Seija Hakkarainen

Koreografiat: Seija Hakkarainen & Saga Elgland

Musiikki: Jukka Kaikkonen

Puvustus: Seija Hakkarainen & Sari Nyman

Valosuunnittelu ja -ajo: Jere Suontausta

Esiintyjät: Saga ”Sakke” Elgland, Henri ”Leijona” Hiltunen, Markus Jokinen, Oula Karppinen, Mikko ”Hattu” Kervinen, Petteri Olkinuora

Yhteistyössä: Jyväskylän Huoneteatteri

Tuotanto: Company Uusi Maailma / Sirkusyhdistys Circus Uusi Maailma ry / Seija Hakkarainen

 

Jyväskyläläinen, viidessä eri maassa esiintynyt Company Uusi Maailma on aiemmin ihastuttanut ja hämmentänyt yleisöjä Jyväskylän Kesässä Kerrostalo (2012) ja RAJATILA (2013) – teoksillaan.

”Company Uusi Maailma on oma planeettansa esittävien taiteiden avaruudessa” – KSML 10.3.2017

Videokooste aiemmista CUM BOYS – esityksistä, joukossa DEVOLUUTIOta: