Allsång på Teltta II -yhteislaulutilaisuus: Lasse Hirvi -bändi, Johanna Försti ja Sami Saari

25 / 90 € (Kvartetti-lippu, 4 hlöä) 

SU 9.7. klo 18.00.
Teltta (kesto Kesto n. 100min, väliaika, K-18)
> Katso sijainti kartasta

Osta lippu

Viime Kesänä moni ihmetteli festivaalin ohjelmaan ilmestynyttä Allsång på Telttaa. Tapahtuman jälkeen osallistujat eivät enää ihmetelleet – he halusivat kokea saman uudestaan.

Esikuvansa – Tukholman Skansenin yhteislaulutilaisuuden – hengessä Allsång på Teltta II (lausutaan två) täyttää Teltan taas yhteislaulun riemusta.  

Upea Johanna Försti ja suomisoulin kuningas Sami Saari laulattavat ja esittävät kesäisiä hittejä eri vuosikymmeniltä. Klassikkokappaleista kuullaan Jyväskylän kaupunginteatterin kapellimestarin Lasse Hirven tyylikkäät sovitukset. Laulamisen riemua ja hyvää mieltä!

“Saarenmaan valssi saa takarivissä ihmiset jo tanssimaan, mutta Förstin esittämä Aretha Franklinin Think saa suorastaan telttakepit heilumaan.” Keskisuomalainen

“Johanna Försti livenä – ou boi! Mikä voima, mikä herkkyys, mikä ääni!” HS

johannaforsti.com

 

  Erikoishinta OP-omistajajäsenille

Jyväskylän kaupunginteatterin lippumyymälässä 5€ alennus tästä esityksestä. Esitä omistajajäsenen OP-Visa-kortti tai näytä oikeus etuusi Pivo-mobiilisovelluksesta. Etuhintaisia lippuja rajoitetusti!


Saletti-lippuja opiskelijoille ja työttömille on myynnissä Teltan tilaisuuksiin 40kpl/tapahtuma. Etu on voimassa 30.6. saakka, jonka jälkeen opiskelijan/työttömän lipunhinta tähän esitykseen on 25 €.

K-Plussa- ja S-etukortti-alennukset ovat voimassa vain ennakkomyynnissä Lippupisteen myyntipisteissä, R-kioskeilla ja Jyväskylän kaupunginteatterilla, eivät verkkokaupassa.