Teltan konserttilippuja nyt myynnissä!

15.2.2017

Kesään on vielä matkaa, mutta koskaan ei ole liian aikaista virittäytyä valon ja lämmön aaltopituudelle. Jyväskylän yliopiston kampusalueelle nousevalla Teltta-lavallamme järjestetään tänä vuonna konsertteja 6.-9.7. ja niistä osa on nyt myynnissä.

Tästä alta löydät esittelyjä Teltan ohjelmistosta, mutta tästä voit hypätä myös suoraan selailemaan koko ohjelmaamme ja ostamaan tai varaamaan lippuja!

Mikko Kuustosen paluu

Kahdella platinalevyllä ja kuudella kultalevyllä palkittu Mikko Kuustonen julkaisee ensi kuussa uuden sooloalbumin kymmenen vuoden tauon jälkeen. Hänen tunnetuimpia kappaleitaan ovat “Aurora”, Taivas varjele”, “Kaktusviinaa” ja “Enkelit lentää sun uniin”. Uudelta levyltä on jo julkaistu singlenä tarttuva “Anna mennä Anna”.

“Mikon rokkaava energia saa valtaansa kaikki. Lauri Tähkä hyökkää kesken kappaleen lavalle ja hakee tamburiinin. Chisu alkaa itkeä vuolaasti ja Hector huutaa äänensä käheäksi.” (Vain elämää, kausi 5)

Torstaina 6.7. klo 21.30, Teltta
Liput 36/34/28 € – OSTA LIPPU

Paula Koivuniemi: Rakkaudesta

Suomalaisen iskelmän kuningattaren ura on kestänyt jo huikeat 50 vuotta! Jyväskylän Kesässä karismaattiselta laulajattarelta koetaan aivan erityinen konsertti, jonka säestäjänä nähdään Jyväskylän kaupunginteatterin kapellimestari Lasse Hirven bändi jousikvartetilla vahvistettuna.

Perjantaina 7.7. klo 21.30, Teltta.
Liput 37/35/29 € – OSTA LIPPU

Allsång på Teltta II – yhteislauluilta

Viime kesän uutuus, yhteisöllinen laulutilaisuus Skansenin tyyliin oli huikea menestys. Johanna Försti, Sami Saari ja Lasse Hirvi Bändi ovat Teltassa taas ja pitävät huolen siitä, että musiikki soi ja yhteislaulu raikaa!

Tunnelmia viime kesältä:

“Saarenmaan valssi saa takarivissä ihmiset tanssimaan, mutta Förstin esittämä Aretha Franklinin Think saa suorastaan telttakepit heilumaan – ja sitten ne gospelkädet.”

Vielä hetki sitten Dire Straits -fani Forsman oli sitä mieltä, ettei ole liiemmin kotimaisen musiikin fani – kunnes Paratiisi soi. No nyt täytyy pyörtää mielipiteeni, onhan tämä nyt aivan ihana.

(Keskisuomalainen/Arttu Seppänen)

Sunnuntaina 9.7. klo 18, Teltta
Liput: 25/18 € / 90 € (4 hlö Kvartetti-lippu) – OSTA LIPPU

Eikä siinä vielä kaikki!

Lipunmyynti on alkanut tällä viikolla myös Semmareiden (8.7. klo 22 Teltta) ja Tomi Metsäkedon (6.7. klo 19 Toivakan kirkko) konsertteihin. Myynnissä ovat myös aiemmin julkaistu Jyväskylän Kesän avajaiskonsertti The Real Group (5.7. klo 18 Paviljonki), Tapiolan Kamarikuoro (8.7 klo 18 Kaupunginkirkko), Iiro Rantala ja il Mosaico (10.7. klo 19 Taulumäen kirkko), Tommi Hakala (11.7. klo 15 Taulumäen kirkko), Ritva Oksanen (8.7. klo 18 Teltta) ja Dixie Harlem (7.7. klo 19) sekä Familie Flözin Teatro Delusion ja Hotel Paradison liput.

Lippuja myyvät lippu.fi sekä Jyväskylän kaupunginteatteri (ilman palvelupalkkiota). Tässä viestissä esitetyt lippujen hinnat sisältävät palvelupalkkion.

 Tutustu myös Saletti-alennuksiin opiskelijoille ja työttömille: Teltan konsertteihin on myynnissä rajattu määrä lippuja hintaan 18 €/kpl.

Katso myös:
Tähän mennessä julkaistu ohjelmisto ja lipunmyynti