Sarjalipulla säästät kymppejä – myynnissä 21.6. asti

29.5.2017

Oletko bongannut Teltan konsertteja ja ajatellut, että noistapa haluaisin nähdä useammankin? Jyväskylän Kesä lanseerasi tänä vuonna Telttaan sarjalipun, jolla pääsee kolmelle vapaavalintaiselle keikalle.

Lipulla säästät selvää rahaa. Valitsemalla esimerkiksi Paula Koivuniemen, Mikko Kuustosen ja Semmarien konsertit säästät 30 euroa.

Parasta on, että esityksiä ei tarvitse päättää vielä ostovaiheessa. Sarjalipulla voit lampsia Teltan keikalle silloin kun siltä tuntuu ja Teltan lipunmyynti leimaa käyntikertasi. Ja jos vaikka keikka on myyty loppuun, kuten viime vuonna kävi esimerkiksi RTBB:n kanssa, sarjalipulla pääset vielä sisään.

Sarjalippuja on myynnissä rajattu määrä ja niiden myynti loppuu 21.6. ellei määräkiintiö täyty jo sitä ennen. Sarjalipun voi ostaa Lippu.fi:n verkkokaupasta ja myyntipisteistä, R-kioskeilta ja kaupunginteatterilta 2.6. asti.

Sarjalippu 75 euroa.

Teltan keikat:
Yona, Mikko Kuustonen, Yari & Se Tuntematon Numero, Paula Koivuniemi, Ritva Oksanen & Pedro Hietanen, Semmarit, Allsång på Teltta II (Johanna Försti, Sami Saari ja Lasse Hirvi -orkesteri) ja Mimmit.