Lempeää teatteria ja vinkeää musiikkia lapsille

25.6.2014

Virolaiset klovnit Piip ja Tuut riemastuttavat teatteriesityksellään. Puhdin esitys Lempee ja Lovee vie aikaan ennen chattiä, meseä ja tekstaria. Hauskaa ja virkistävää!

Piip ja Tuut Konsertissa

Ke 9.7. klo 16 Kaupunginkirjasto, Minnansali
to 10.7. klo 10 Kaupunginkirjasto, Minnansali
Teatteria yli 3-vuotiaille, liput 5 euroa

Piip ja Tuut Konsertissa kertoo klovneista, jotka on tilattu siivoamaan konserttisali esityksen jälkeen. Piip ja Tuut päättävät tulla hieman aikaisemmin, jotta näkisivät itsekin salissa alkavan esityksen. Jostain syystä esitystä ei vaan ala kuulua… Pian klovnit huomaavat päätyneensä lavalle, jossa ämpärit, pölyhuiskat ja iso matkalaukku saavat mitä ihmeellisimpiä käyttötarkoituksia. Esityksessä nähdään niin klassisia kuin ihan uusia klovnitemppuja, lauluja sekä huima annos akrobatiaa.

Keitä ovat Piip ja Tuut?

Idea teokseen syntyi esiintyjien omista kokemuksista. Piip ja Tuut eli Haide Männamäe ja Toomas Tross opiskelivat teatterialan koulussa Tanskassa ja rahoittivat opiskelunsa siivoamalla luentotilat aamuisin. Molemmat mestarit ovat valmistuneet alun perin teatterialalta Tallinnasta. Kaksikko on esiintynyt runsaasti eri puolella Suomea, ja suomen kielen alkeet ovat hyppysissä nuorena opetellun telkkarisuomen ansiosta.

Puhti: Lempee ja lovee

To 10.7. klo 16 Kaupunginkirjasto, Minnansali
Yli 5-vuotiaille, liput 5 euroa

Puhti kertoo musiikin, tansin ja teatterin voimin, miten ihastumisesta kerrottiin ennen chattiä, meseä ja testaria. Veistettiinkö sydämenkuva ihastuksen kotikoivuun vai heiteltiinkö rakkausviestilennokkeja avonaisiin ikkunoihin? Puhti päivittää kalevalaista perinnettä nykypäivään reiluin ottein. Luvassa lemmenloitsuja, epämiellyttävän ihailijan karkotusvärssyjä, flirttivirsiä sekä lauluja lemmestä ja sen vierestä. Lue lisää tiedotteesta.

Puhti: Lempee & Lovee (kuva:  Jimmy Träskelin)

Puhti: Lempee & Lovee (kuva: Jimmy Träskelin)