4 pientä annosta loppuunmyyty

12.6.2013

 

Jyväskylän Kesässä nähtävä Martti Suosalon ja Iiro Rantalan teatteri ja musiikkia yhdistävä esitys “4 pientä annosta” on myyty loppuun.

Kaupunkifestivaalin kotimaisista esiintyjistä lippujen ostoon ovat innostaneet myös  Raimo Vertaisen johtama tango-orkesteri Guardia Nueva, Jorma Hynninen ja Ulla Tapaninen & Nasevat Kurtut. Kansainvälisistä vieraista kärjessä ovat Alina Pogoskinan tähdittämä Avajaiskonsertti Kangasniemen kirkossa, klassista musiikkia ja stand uppia yhdistävät Igudesman & Joo (UK) sekä miimikko Nola Rae (UK).

Rauhallisesti käyntiin lähteneen lipunmyynnin odotetaan perinteisesti kiihtyvän juhannukselta. Tällä hetkellä kaikkiin konsertteihin ja esityksiin on saatavissa lippuja. Loppuunmyytyihin esityksiin voi kysyä peruutuspaikkoja

Kuuakauden päästä käyntiin pyörähtävä Jyväskylän 58. Kesä tarjoaa 9.-14.7.  kuuden päivän ajan 10 000 minuuttia kansainvälisiä ja kotimaisia huippuvieraita. Kaupunkifestivaalilla on monipuolinen kattaus konsertteja, teatteria, tanssia, lasten tapahtumia ja ilmaista katuohjelmaa.