Payback Jam

la 7.7. klo 14:00
Kauppalaispiha,
Vapaa pääsy

Payback Jam on Jyväskylän Kesän rakastettu luottopakki ja ilontäyteinen peruspilari. Jo kahdettatoista kertaa järjestettävä tapahtuma iskee tänä kesänä aivan ytimeen. Payback Jamit järjestetään Kauppalaispihalla, kivenheiton päässä Kompassilta. Luvassa on  tuttuun tapaan koko katutanssin kirjo: huippu-tiskijukkia, livemusiikkia, graffitia, kansainvälisiä tähtivieraita mm. Ruotsista, Norjasta ja Sloveniasta, Panzan pihagrilli, yllätyksiä ja rutkasti korttelijuhlatunnelmaa. Kaikki tämä on ulottuvillasi, kun vain kävelet paikalle!

Payback Jam

Elias ”Elmonaattori” Niskanen:

“Payback Jamien ohi kävellessään voi nähdä aikuisia ihmisiä pyörimässä naamallaan ihan vapaasta omasta tahdosta. Se herättää sellaista ”nii, voihan sitä vaikka tollee aikansa viettää” -ajattelua. Tänä vuonna breikataan aika kovaa. Uusi sijainti Kauppalaispihalla on siisti neppi. Uskoisin, että siitä tulee tiivistunnelmaisempi kuin Lounaispuiston jameista. Ois kyllä hyvä, jos Paybackit tulis sun uniin. Innolla ootan, et miten se onnistuu.“

Simeoni ”Slyrre äS” Juoperi:

“Pitkän ikämme salaisuus on se, että emme purista mailaa. Visualisoimme maalin ja ammumme löysin rantein.

Payback Jamit antavat korkealaatuista tekemistä niin tanssin, kuvataiteen kuin musiikinkin saralla. Täysin ilmaiseksi, silkasta tekemisen ilosta ja aivan puun takaa. Tänä vuonna odotettavissa on äärimmäisen kaunis kesäpäivä sekä menoa ja meininkiä Jyväskylän (hieno kesäkaupunki) ytimessä. Sitä monesti luulee ymmärtävänsä, mistä jossain asiassa on kyse. Mutta usein vasta kun menet paikan päälle tarkastamaan itse omin silmin, homma nousee ns. nextille levelille.”

 

Ilari ”DJ I-Spin” Niskanen:

“Konseptin selkärankana on halu luoda Jyväskylään pitkäikäinen katukulttuuritapahtuma. Mukana on nyt paljon uuden generaation edustajia sekä muitakin kuin katutanssin edustajia. Payback Jamia voisi luonnehtia heräämiseksi. Annamme tiivistetyn kokemuksen hiphop-kulttuuria ja yhteisöä sen takana (musiikki, tanssi, graffiti). Jos ei ehdi ilmaiseen päivätapahtumaan, niin houkuttelisin jatkoille!”

 

Arttu ”DJ R2ISDJ2” Rintakumpu

“Päämäärämme on tehdä Jyväskylän kulttuuritarjonnasta rikkaampi ja kesästä ikimuistoinen. Tänä vuonna meillä on uusi paikka ja perhaps uudet kujeet. Tarjoamme kattavan maistiaisen laadukasta hipedi hoppia, aivan hip hopin pääkaupungin sydämessä.
Tarjonta on tosi laaja ja sopii vauvasta vaariin. Jos ei halua itse tulla hikoilemaan, voi tulla vaan nauttimaan hyvästä musiikista ja atmosfääristä. Welcome!”

Ossi ”Soul” Valpio

“Jyväskylän pienisuuri ja tiivis skene on pitänyt tekemisen rentona. Sijainti keskellä Suomea helpottaa huomattavasti ulkopaikkakuntalaisten saapumista. Palaute on vuosittain ollut niin hyvää, että iisillä ilolla tätä on tehty meille kaikille! Tänä vuonna blockparty-menot on rajut. Kauppalaispihalla kaupungin ytimessä tanssitaan, maalataan, räpätään, soitetaan levyjä, syödään ja nautitaan hyvästä hiphop-festivaalitunnelmasta! Näiden juhlien jälkeen nukut ainakin vuorokauden. Siihen tähdätään unen ja uneksimisen teeman mukaisesti. Payback Jam antaa ohikulkijalle iloa ja energiaa tanssin ja musiikin riemuisasta käsikynkästä. Hiphop -kulttuuriin kuuluu vahva yhteisöllisyys ja toisten mukaan ottaminen. Tanssista ja musiikista välittyvä energia on valtava. Tule, koe ja ylläty, senkin hymysuu!“