Anna-Mari Laulumaa & Jyväskylän Flamencoyhdistys & Laukaan Vankila: Alakerrassa / pimeässä / sementtivalimo

la 7.7. klo 12:00
Laukaan vankila,
Loppuunmyyty

Huom! Jokaiseen esitykseen mahtuu vain 14 katsojaa. Varaa mielellään lippusi ennakkoon. Ovelta myydään vapaat paikat ainoastaan käteisellä.

Flamencoa Laukaan vankilalla:
Alakerrassa / pimeässä / sementtivalimo

Leppäniemen entisen koulukodin tiloihin on rakentunut teos tilasta, flamencosta ja muistoista. Unenomainen ja pysähtynyt ympäristö kaikuu koulukotivuosien todellisia ja järkyttäviä tarinoita. Anna-Mari Laulumaan ohjaama ja Leena Järvisen koreografioima teos on toteutettu yhteistyössä Laukaan Vankilan ja Jyväskylän Flamencoyhdistyksen kanssa. Lähdemateriaalina on käytetty Sosiaali- ja terveysministeriön raporttia lastensuojelun sijaishuollon epäkohdista ja lasten kaltoinkohtelusta 1930-luvulta 1980-luvulle.

Kiertävän esityksen kesto on noin 30 minuuttia. Esitys ei valitettavasti sovellu liikuntarajoitteisille. Yleisö kokoontuu parkkipaikalla ryhmäksi, joka saatetaan vankila-alueen läpi esityspaikalle ja taas esityksen jälkeen vankien toverikunnan kahviolle. Kahviolla on wc. Koska esitystila on toiminnassa olevan vankilan alueella, ei alueella saa kuvata. Kamerat ja kännykät täytyy jättää autoon.

Vankien toverikunta pitää kahviota esityksen jälkeen, varaa käteistä mukaan!

Anna-Mari Laulumaa (ohjaus), Leena Järvinen (koreografia) ja Riikka Aro, Minna Juntunen, Leena Järvinen, Raisa Pylkkö sekä Kaisa Raatikainen (tanssi), Noora Kuusikko (laulu), Arto Saarelainen (tekniikka)

 

Kaikki esitykset:

Kaikki esitykset:

Pe 6.7. klo 18, 19 & 20 (KAIKKI NÄYTÖKSET LOPPUUNMYYTY)
La 7.7. klo 12 (LOPPUUNMYYTY), 13, 14, 18, 19 & 20
Su 8.7. klo 12, 13 (LOPPUUNMYYTY), 14 (LOPPUUNMYYTY), 17 (LISÄESITYS) 18 (LOPPUUNMYYTY), 19 (LOPPUUNMYYTY) & 20